Spring til indhold

handelsbetingelser

Magnetsmykket.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer eller ukorrekt billedmateriale.
Alle priser er inkl. 25% moms 

Bestilling/betaling:
Du kan bestille varer direkte på vores webshop og betale med:

Kreditkort Visa,American Express og mastercard

  MobilePay til 40 10  01 25 husk at indtast beløbet og tryk godkend.

Du betaler IKKE nogle former for gebyr. Det betyder med andre ord, at beløbet der fremgår af indkøbskurven, er det endelige beløb der står til betaling.

Varen sendes til dig, når betalingen er registreret.
Såfremt din indbetaling ved MobilePay ikke er modtaget efter 7 hverdage annulleres ordren.

Sikkerhed:
Hos magnetsmykket.dk benytter vi ved betaling via betalingskort  os af Stripe betalingssystem, der lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, – og som er SSL krypteret, som kun du og Stripe kan læse.
Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne og dig.

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Magnetsmykket.dk bliver solgt eller gjort tilgængelige for trediemand.Dine oplysninger bliver udelukkende brugt i forbindelse med fremsendelse af dit køb

Levering:
Magnetsmykket.dk benytter PostNord  : Gratis forsendelse med leveringstid 5-8 hverdage.
Magnetsmykket.dk er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til et forkert oplyst navn eller adresse.

Fortrydelsesret:
Fortryder du dit køb, har du naturligvis 14 dages fuld retur- eller ombytningsret fra den dag hvor du har modtaget din vare.
Ved returnering skal du huske at vedlægge kopi af faktura
Omkostninger i forbindelse med returnering skal du selv betale. Ønsker du en anden vare i stedet sender vi fragtfrit. Bemærk, at vi kun tager varen retur, hvis varen returneres i samme stand, som du modtog varen i – dvs. i ubrugt stand og i original emballage.
Husk at gemme emballagen til du er sikker på at du vil beholde varen, da den ellers kan anses for ikke at være returneret i samme stand.
Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadiget under retur transporten.
Benyttes fortrydelsesretten med rette, tilbagebetales hele købs summen inklusiv fragt.
Magnetsmykket.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt med fragtselskaber. Returnerer du en vare, sker dette for egen risiko.

Eventuelle mangler eller fejl på en vare skal påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget manglen eller fejlen. Hvis du opdager en mangel eller en fejl, skal du straks rette henvendelse til os. Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret.
Er du i tvivl, eller har spørgsmål til vores forretningsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 10 01 25 eller mail: magnetsmykket@gmail.com